Lediga Jobb

Ett riktigt bra jobb :)

Vårt företag har funnits sedan 2005 och vi är ett stabilt och seriöst företag.  2017 lanserade vi vårt nya varumärke AstoMed som är ett varumärke som tillhör Klinikutrustning Sverige AB. De flesta som arbetar här har varit anställda 7 år eller mer. Vi ser mer till personen som söker arbetet än till en CV. För oss är det viktigt att du kan din sak och ”smälter” in i gruppen bland oss andra. Välkommen att söka.

2018-01-03

Vi söker en resande utesäljare som ska besöka veterinärer och demonstrera och sälja CryoPen Vet som är ett mycket bra instrument som spar både tid,pengar på många olika behandlingar av djur. Med CryoPen fryser man bort hudtumörer, ögonlock tumörer, vårtor, papillom, cyster, perianal och sebaceous adenom och många fler …

Läs mer om CryoPen  här

Låter detta intressant och att du känner att detta arbete skull kunna vara något för dig är du välkommen att kontakta oss:

Skriv några rader till oss och berätta om dig. skicka till: info@astomed.se

Eller ring till oss 08 410 77 900 och fråga efter Jocke eller Thomas

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.