Utbildning i permanent hårborttagning

Teoretisk och praktisk utbildning i permanent hårtborttagningsutbildning

  • Unique SP
  • UNiq
  • awdwd

Information om utbildningen

Vi har utbildat 100-tals personer i hela Sverige inom just permanent hårborttagning, och nu sätter vi igång igen!

Under två dagar (18-19 januari) kommer Lotta och Ghali att lära er allt om permanent hårborttagning.

Under dag 1 kommer vi att gå igenom permanent hårborttagning teoretiskt, vad du ska tänka på inför en behandling, vilka som kan få ett bra resultat, hur du tar hand om kunden på bästa sätt och vilka olika typer av utrustningar som det finns på marknaden och vad du ska tänka på vid ett eventuellt köp.

Under dag 2 kommer vi praktiskt att gå igenom permanent hårborttagning och visa dig alla steg i behandlingen. Under dagen kommer vi bland annat att jobba med världsledande utrustningen Soprano från Alma lasers. Du kommer självklart att få möjlighet att prova på behandlingen.

Under dem här två utbildningsdagarna kommer vi att bjuda på lunch och fika. Efter avslutad utbildningen får du ett diplom som intygar att du gått vår utbildning och har grundläggande kunskap om permanent hårborttagning.

Det finns begränsat antal platser (10st) så boka din plats i tid. Utbildningen passar dig som är intresserad av att starta en egen klinik nu eller i framtiden och för dig som redan driver klinik och kanske vill utöka med permanent hårborttagningsbehandlingar.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande utbildningen!

Kurstillfällen

Inga kommande utbildningar