Nordisk leverantör sedan 2005

Accent Prime - Love Your Shape

Accent Prime – Alma Laser

En riktig multifunktionsmaskin från Alma Laser i USA

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

EN RIKTIG KOMBINATIONSMASKIN

Alma Accent Prime kan verkligen behandla väldigt många indikationer, och det finns upp till 10 olika handenheter / applikatorer. Naturligtvis kan man initialt investera i 2-3 appliktorer och succesivt utöka med flera. Accent Prime har utveklats under 10 år och är nu en maskin som verkligen gör namnet kombinationsmaskin rättvisa. Levereras av AstoMed i Norden – Ledande leverantör sedan 2005

BODY CONTOURING
Alma AccentPrime använder kombinerad teknik för att eliminera överflödigt fett och lös hud, vilket förbättrar kroppens form och konturer . Synergin hos ultraljuds- och RF-teknologier ger överlägsna resultat.

Kalla ultraljudskjuvvågor förstör selektivt fettceller medan UniPolar RF accelererar deras metabolism för snabb lymfatisk dränering. Användningen av RF-värmeenergi efter ”fettförstöring” genererar en volymetrisk kontraktionseffekt, stramar huden och förbättrar dess struktur samtidigt som man bygger nytt kollagen.

FACE CONTOURING
Många kvinnor märker att huden i ansiktet med tiden har förlorat sin elasticitet och fasthet, vilket resulterar i ett saggigt, åldrande utseende, eller till och med en mycket oönskad dubbelhaka. Det första du ser när du tittar i spegeln är ditt ansikte – och vi tror verkligen att det ska mötas med ett leende!
Accent Prime ™ arbetar med ett nät av kollagenfibrer, vilket mobiliserar dem till handling så att huden återvinner sin elasticitet och form. Det har också förmågan att avsevärt minska fettet. Resultaten får dig att le.

SKIN TIGHTNING
Utmanande åldersrelaterade indikation, inklusive rynkor, fina linjer, ojämn hudton och slapp hud kan förbättras avsevärt med Alma Accent. Behandlingen  är effektivt för befintliga indikationer samtidigt som det hjälper till att stärka huden mot framtida åldrande.

CELLULITER
Förstorade individuella fettavlagringar under huden som pressar upp mot den underliggande bindväven skapar ojämn hudyta och dunkelt utseende av celluliter. Alma Accent  med en kombination av RF-energi och mekanisk massage för att öka metabolismen av fettcellsvolymen i fettvävnad, stimulera lymfatisk dränering och synligt utjämna hudens struktur.

SKIN RESURFACING / REJUVENATION
Ojämn hudton, sträckmärken, ytlig pigmentering och grov, ojämn hudstruktur stryks ut och balanseras med fokuserad mikroplasma RF-teknik. Tillägget av Impact-tekniken erbjuder en sammansatt lösning för maximalt effektiv hudreparation och estetisk förbättring.

Läs gärna mer på Alma Laser hemsida : https://almaaccentprime.com

Utbildning för dig och din personal

  • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
  • Ni får ett startpaket
  • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
  • Digitalmarknadsföring
  • Support
  • Service verkstad

Accent Prime

Behandlingar

Behandling Kroppskulptering Maskin Radiofrekvens & värme Ansiktsbehandling Hudföryngring

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning