Aldix Smart Diodlaser #1

Permanent hårborttagning med diodlaser

 • Effektiv för alla hudtyper
 • Supersnabb ”Slide & Glide” teknik
 • Behandla Ben på 10 minuter.
 • Fördelaktigt pris
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
En av de mest sålda diodlaser för hårborttagning i UK finns äntligen i Sverige! !

Hårborttagning från Astomed

Aldix Smart Laser jobbar normal med 808nm som är den mest använda våglängden på marknaden.  Diodlaser är en välbeprövad teknik som passar de flesta hårtyperna och ger effektiva behandlingsresultat.

Som tillval finns ytterligare två handenheter:

 • 755nm alexandrithandenhet som hjälper till att behandla de svåraste ljusa hårstråna.
 • Eller varför inte Aldix TRIO handenhet 755nm – 808nm – 1064, där du har alla våglängder i samma handenhet.

Med en toppmodern design, överlägsen kvalité och intelligent programvara kan du lita på att Aldix diodlaser verkligen är överlägsen inom hårborttagning med laser och med ett fördelaktigt inköpspris. Vi erbjuder leasing – avbetalning samt tar din eventuella gamla utrustning i inbyte. Lånemaskin om det mot alla förmodan skulle bli något fel på din maskin – Tryggt och säkert!

Hårborttagning med en diodlaser, såsom Aldix diodlaser, erbjuder flera fördelar jämfört med andra metoder:

1. Effektivitet: Diodlaser är kända för sin höga effektivitet när det gäller att permanent reducera oönskad hårväxt. Diodlaser använder en specifik våglängd av ljus som är optimal för att absorberas av pigmentet i hårsäckarna, vilket resulterar i att hårsäckarna förstörs och hårväxten förhindras.

2. Snabbhet: Diodlaserbehandlingar kan utföras relativt snabbt, särskilt på mindre områden såsom överläppen eller armhålorna. Lasern kan behandla flera hårsäckar samtidigt, vilket gör det till en effektiv metod för hårborttagning även på större områden som benen eller ryggen.

3. Komfort: Aldix diodlaser är utformad med patientens komfort i åtanke. Den använder en kylningsteknik för att kyla huden under behandlingen, vilket minskar obehag och smärta som kan upplevas under sessionen.

4. Säkerhet: Diodlaserbehandlingar är säkra när de utförs av en erfaren och kvalificerad professionell. Risken för biverkningar är minimal, och de flesta människor upplever bara mild rodnad eller svullnad efter behandlingen, som vanligtvis försvinner inom några timmar till några dagar.

5. Långvariga resultat: Med diodlaserbehandlingar kan man uppnå långvariga resultat. Efter en serie behandlingar kan en betydande minskning av hårväxten uppnås, och många människor upplever att de inte behöver lika frekventa behandlingar för att behålla resultaten över tid.

Det är viktigt att notera att hårborttagning med diodlaser (808nm) fungerar bäst på personer med mörkare hår och ljusare hud, eftersom lasersystemet måste kunna särskilja hårfollikeln från hudens pigment. Personer med ljusare hår får bättre resultat med våglängden 755nm
Vid mörkare hud används med fördel 1064mn handenhet eller en handenhet med alla tre våglängder som finns som tillval.

Men kan kan generellt säga att på 80-90% av Sveriges befolkning så fungerar 808nm alldeles utmärkt.

Aldix Smart Laser har flera fördelar

01
Effektiv för alla hudtyper.
02
Optimala resultat och mer komfort med högfrekvent SHR-teknik.
03
Supersnabb ”Slide & Glide” teknik.
04
Behandla Ben på 10 minuter.
05
20 miljoner skott.
06
Inga förbrukningskostnader. 
07
Förinställd & skräddarsydd behandling. 
08
Intelligent mjukvara och enkelt gränssnitt.
09
Lätt att använda.

Intelligent temperatur övervakningssystem

En PT100 temperatursensor med hög precision är inbyggd i handenheten och använder en PID-algoritm, som kontrollerar safirkristallens temperatur och håller en konstant 4 ℃, vilket säkerställer att huden är väl skyddad.

Kyla är en viktig del av hårborttagning med diodlaser av flera skäl:

 1. Smärtlindring: Laserbehandlingar kan vara smärtsamma eftersom laserljuset värmer upp och förstör hårsäckarna. Kyla appliceras vanligtvis samtidigt som laserljuset för att kyla ner och bedöva huden. Detta minskar obehaget och gör behandlingen mer tolerabel.
 2. Skydd av huden: Kyla används för att skydda huden från eventuella skador som kan uppstå på grund av värmen från laserljuset. Genom att kyla ner huden under behandlingen minskas risken för brännskador eller andra oönskade biverkningar.
 3. Förbättrar effektiviteten: Kyla kan också förbättra effektiviteten av laserbehandlingen genom att koncentrera värmen till hårsäcken. När huden är kyld, blir mindre av värmen spridd till omgivande vävnader, vilket gör att mer energi kan riktas mot hårsäcken för att förstöra den effektivt.
 4. Minskad inflammation och obehag efteråt: Efter laserbehandling kan huden bli irriterad och inflammerad. Kyla kan hjälpa till att minska denna inflammation och lugna huden efter behandlingen, vilket gör återhämtningen bekvämare för patienten.

Sammanfattningsvis är kyla viktig för hårborttagning med laser för att minska smärta och skydda huden samtidigt som den förbättrar behandlingens effektivitet och minskar risken för biverkningar.

Automatisk 24-punkts säkerhetskontroll

När maskinen aktiveras genomgår den automatiskt en säkerhetskontroll med ett 24-punkters system. Detta system säkerställer att maskinen är i optimalt skick och identifierar eventuella problem i förväg för att informera användaren.

Stor HD-skärm för perfekt interaktion

Den 12,1-tums touchskärmen har ett bildförhållande på 16:9 med hög upplösning och drivs av en Samsung 8-bitars A53-processor med en klockfrekvens på 1,4 GHz. Användargränssnittet är baserat på Android och erbjuder enkel och intuitiv användning.

Genom att använda pekskärmen på Aldix Smart Diodlaser korrekt kan du dra nytta av dess funktioner och utföra laserbehandlingar på ett säkert och effektivt sätt.

Detta medföljer vid köp

 • Komplett utbildning för 2 personer
 • Tillgång till ersättningsmaskin
 • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
 • Livstidssupport
 • Startpaket med förbrukningsmaterial

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Aldix Smart Diodlaser #1photo

Aldix Smart Diodlaser #1

Permanent hårborttagning med diodlaser

 • Effektiv för alla hudtyper
 • Supersnabb ”Slide & Glide” teknik
 • Behandla Ben på 10 minuter.
 • Fördelaktigt pris
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.