Behandlingssäng – Asto 2024

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal
Mångsidig behandlingssäng

Elektrisk behandlingssäng med 5 motorer

Exklusiv  behandlingsstol med hål för ansiktet (syns inte på bild)/ behandlingssäng elektrisk / skönhetssäng med 5 elektriska motorer. Behandlingssängen är av högsta kvalite och kan användas både som behandlingsbädd och stol, justeras enkelt med handkontroll och som tillval kan du även köpa fotpedaler som gör hanteringen inställningen av behandlingsstolen extra enkel. Borttagbara armstöd och nackstödskudde med andningshål.

5 motorer styr höjd, ryggstöd, fotstöd och lutning. Höjden styrs av 2 motorer, så sängen är kraftfull och mycket stabil.

Första intrycket när en kund kommer till din salong & klinik är viktigt, med denna behandlingsbädd kommer kunden att få ett bra intryck både före och efter behandling, och inte att förglömma din bekvämlighet som terapeut.

Finns i en färg

1: Helvit

Denna behandlingsbädd är av mycket hög kvalité och är ett måste för dig som vill ha det bästa till bra pris. Vi erbjuder naturligtvis finansiering/avbetalning.

En behandlingssäng är en typ av medicinsk säng som används för olika medicinska ingrepp och behandlingar. Dessa sängar finns vanligtvis på sjukhus, kliniker och andra medicinska anläggningar. De är designade för att ge en bekväm och säker yta för patienter att ligga på under undersökningar, operationer och andra medicinska procedurer. Behandlingssängar kan utrustas med olika funktioner, såsom justerbar höjd och positionering, sidosängar och inbyggd medicinsk utrustning. De är en viktig del av utrustningen i alla medicinska anläggningar, eftersom de hjälper till att säkerställa säkerheten och komforten för patienter under behandlingen.

Fördelar

01
Kraftfull och mycket stabil.
02
5 motorer gör inställningen enkel
03
Hål för ansiktet i huvudkudden

Egenskaper

Behandlingssängar används i medicinska miljöer för att ge en bekväm och säker yta för patienter att ligga på under undersökningar, operationer och andra medicinska ingrepp. I allmänhet används behandlingssängar närhelst en patient behöver ligga ner under en längre tid under en medicinsk procedur eller behandling. Detta kan inkludera operationer, undersökningar eller andra medicinska procedurer som kräver att patienten är i en tillbakalutad eller liggande position. Det är viktigt att rådgöra med en vårdgivare för att fastställa lämplig användning av en behandlingssäng i en given

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Behandlingssäng – Asto 2024photo

Behandlingssäng – Asto 2024

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.