Nordisk leverantör sedan 2005

Brite LED belysning för klinik och salong

Brite Led

Bra belysning ett måste för alla kliniker och salonger

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Brite LED belysning
Led Belysning

För arbetsplatser med höga krav – Belysning till rätt pris!
Brite är utvecklad för dig som arbetar i kliniska och synkrävande miljöer. Miljöer där koncentrationsförmåga och beslutsfattande spelar en avgörande roll, exempelvis:

  • Hälso- och sjukvård
  • Tandvård
  • Djurvård
  • Laboratorium
  • Medicin- och dentalteknik
  • Skönhet och tatuering
  • Kontor

Brite används som ljuskälla över ljuskrävande arbetsplatser.

Ljuskvalitet framför allt
Brite Led har ett bländ-, skugg och flimmerfritt ljus som formligen flödar och gör dig pigg och glad, en belysning för klinik och salong.  Det är en armatur i sin renaste form med ett enastående ljus. Och du kommer att kunna avnjuta det länge, Brite har en brinntid på cirka 50000 timmar. Väljer du tillvalet fjärrkontroll (Ingår i Brite Duo) så får du dimmerfunktion och två snabbknappar som kan ställas in för exempelvis röntgenbetraktning och arbete med kompositer.

Designad prislapp
När vi designade Brite utgick vi från prislappen först. Vi ville skapa en prisvärd basarmatur av yppersta världsklass. Resultatet blev Brite, med extra allt när det kommer till ljuskvalitet, inget annat.

Underhållsfri och hygienisk
Tack vare de inbyggda, högkvalitativa LED-modulerna har vi kunnat kapsla in konstruktionen. Det gör att smuts och bakterier inte kan ta sig in och armaturen blir nästintill underhållsfri. Dessutom avskärmas elektriska magnet- och växelfält av den gedigna konstruktionen i aluminium.

Bite Led är Svensktillverkad

AstoMed / Klinikutrustning är exklusiv distributör för den estetiska marknaden.

Behandlingar

Klinikmöbler Maskin Belysning

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning