Coolshaping 2 – Fettfrysning

Frys bort fett med Coolshaping 2 - Med 4 handenheter på samma gång

 • 360° kylsystem
 • 4 Handenheter
 • Minskad behandlingstid
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
Fettfrysning med Coolshaping 2

Halvera dina behandlingstider med Coolshaping 2!

Erbjud dina kunder snabbare behandlingstid med nya CoolShaping 2 fettfrysning, där du kan behandla fyra områden samtidigt och reducera tiden från tidigare 60 minuter (två områden) till 35 minuter (fyra områden).

Det ingår fyra olika handenheter till Coolshaping 2 i tre olika storlekar för att du ska kunna behandla områden som haka, armhåla, lår, mage och rygg. Du kan med CoolShaping 2 utföra fettfrysning på nästan hela kroppen, vilket tidigare inte gått.

Varför använda CoolShaping som fettfrysning

01
En väl beprövad teknik som ger goda resultat
02
Behandlingen är icke-invasiv
03
Ingen läkningprocess

Cryolipolysis även känd som ”fettfrysning”  är en procedur som använder kyla för att bryta ned fettceller. Metoden bygger på vetenskap där man påvisat att med hjälp av kyla reducerar oönskade fettdepåer från kroppen. En eller flera applikatorer appliceras över önskat område därefter med hjälp av vakuum suger man upp området. Fettcellerna kristalliseras sedan av kontrollerad kyla ned till -10° och dör.

Här är en beskrivning av hur fettfrysning fungerar med CoolShaping 2:

Fettfrysning, eller kryolipolys, är en icke-invasiv metod för att minska fettceller genom att frysa dem. En populär apparat som används för detta är CoolShaping 2.

 Principen bakom fettfrysning
Fettfrysning bygger på principen att fettceller är mer känsliga för kyla än de omgivande vävnaderna. När fettceller utsätts för kyla under en viss tid, kristalliseras de och dör. Kroppen behandlar sedan de döda fettcellerna som avfall och eliminerar dem naturligt via lymfsystemet.

 Steg i behandlingen med CoolShaping 2
1.  Konsultation och bedömning : Innan behandlingen börjar görs en konsultation för att bedöma vilka områden som ska behandlas och för att säkerställa att patienten är en lämplig kandidat för fettfrysning.

2.  Förberedelse : Behandlingsområdet markeras och en gelpad appliceras på huden. Gelpaden fungerar som ett skydd mellan huden och kylelementet för att förhindra frostskador.

3.  Applicering av CoolShaping 2-apparaten : CoolShaping 2-enheten appliceras på det markerade området. Apparaten använder ett vakuum för att suga upp huden och det underliggande fettet in i ett behandlingshuvud där kylan appliceras.

4.  Kylfas : Fettcellerna i behandlingsområdet kyls ned till en temperatur där de kristalliseras och förstörs. Denna fas varar vanligtvis mellan 35-60 minuter beroende på det specifika området och mängden fett som behandlas.

5.  Efterbehandling : Efter kylfasen avlägsnas apparaten och behandlingsområdet masseras för att bryta upp de frysta fettcellerna och påskynda deras eliminering.

Efter behandling
Efter behandlingen kan patienten uppleva rodnad, svullnad, blåmärken eller känselbortfall i det behandlade området, men dessa biverkningar är oftast tillfälliga. Fettcellerna som förstörs under behandlingen elimineras gradvis av kroppen under en period av veckor till månader, och resulterar i en synlig minskning av fett i det behandlade området.

  Fördelar med CoolShaping 2
–  Icke-invasiv: Ingen kirurgi eller nålar krävs.
–  Minimal återhämtningstid: De flesta kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter behandlingen.
–  Precis och effektiv: CoolShaping 2 kan rikta sig mot specifika problemområden med precision.

Sammanfattningsvis fungerar CoolShaping 2 genom att använda kontrollerad kylning för att selektivt rikta och förstöra fettceller, vilket ger en minskning av oönskat fett i specifika områden utan kirurgiska ingrepp.

Detta medföljer vid köp

 • Komplett utbildning för 2 personer
 • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
 • Startpaket med förbrukningsmaterial
 • 4 handenheter

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Coolshaping 2 – Fettfrysningphoto

Coolshaping 2 – Fettfrysning

Frys bort fett med Coolshaping 2 - Med 4 handenheter på samma gång

 • 360° kylsystem
 • 4 Handenheter
 • Minskad behandlingstid
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.