Cryopen O+

Peka och frys! På 20 sekunder eliminerar du oönskade hudfläckar.

 • Cryoterapi
 • Enkel & snabb
 • Passar på alla kliniker
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
CryoPen O+ fryspennan som är ett måste på varje klinik!

Med Cryopen O+ tar du enkelt bort fibrom, vårtor, pigmentfläckar, hemangioma, fettknölar, seborrheic keratoses m.m. med strålande och snabba resultat.

Cryo (frysning) är naturligtvis inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen. Med detta instrument kommer du snabbt att kunna behandla väldigt många olika hudåkommor som de flesta patienter har.

Denna fryspenna låter dig arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument för enkelt och säkert avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. Sätt i patronen, välja rätt applikator, peka och frys!

Hur känns behandlingen?

Under behandlingen kan patienter uppleva att en kall kulspets trycks mot huden. Under de första sekunderna, förutsatt att frisk vävnad undviks, kommer de att uppleva lite eller inget obehag.

Så snart isen täcker hela hudfläcken kommer patienten att börja uppleva lite obehag, avbryt behandlingen då.

Patienten kan uppleva en del sveda i några minuter efter behandlingen och ibland kan blåsor bildas. Området kan även klia och bli rött.

Med Cryopen behandlar du enkelt:

 • Vårtor
 • Pigmentfläckar
 • Sebhorroisk keratos
 • Fettknölar
 • Fibrom
 • Hemangiom

Fördelar med CryoPen

01
Ingen smärta och ingen bedövning behövs.
02
Mindre risk för ärrvävnad eller pigmentbortfall.
03
Snabb, enkel och smidig att använda.

Detta medföljer vid köp

 • Marknadsföringsmaterial
 • Startpaket med förbrukningsmaterial
 • Utbildning

Hur arbetar du med en CryoPen?

CryoPen är en avancerad kryoterapienhet som används för att behandla en mängd olika hudförändringar genom att frysa och förstöra oönskad vävnad. Här är en beskrivning av hur CryoPen fungerar vid behandling:

 Principen bakom CryoPen
CryoPen använder extremt kall temperatur för att skapa kontrollerad frysskada på målvävnaden. Det fungerar genom att snabbt frysa hudförändringar med hjälp av flytande dikväveoxid (N2O) som kylningsmedium. Detta resulterar i att de behandlade cellerna dör och kroppen naturligt eliminerar dem över tiden.

Steg i behandlingen med CryoPen
1.  Konsultation och bedömning : En hudspecialist bedömer hudförändringarna för att säkerställa att de är lämpliga för kryoterapi. Vanliga indikationer inkluderar vårtor, hudflikar, solfläckar, aktinisk keratos, pigmentfläckar och små godartade hudtumörer.

2.  Förberedelse : Behandlingsområdet rengörs noggrant. Ingen bedövning behövs vanligtvis eftersom proceduren är snabb och relativt smärtfri. Vid behov kan en lokalbedövande kräm appliceras för att minska obehag.

3.  Användning av CryoPen: Enheten riktas mot den specifika hudförändringen. Enheten frigör en precis ström av flytande dikväveoxid direkt på den oönskade vävnaden, vilket snabbt fryser området till cirka -89 °C. Behandlingen kan pågå från några sekunder till en minut beroende på storleken och tjockleken på förändringen.

4. Frysning och avfrostning: Under behandlingen skapas en iskula i vävnaden. När behandlingen är klar tinas området upp naturligt. Frys- och avfrostningscyklerna kan upprepas vid behov för att säkerställa fullständig destruktion av målcellerna.

5.  Efterbehandling : Efter behandlingen kan det behandlade området vara rött och svullet. Inom några dagar till veckor bildas ofta en sårskorpa eller blåsa, som så småningom faller av och lämnar ny, frisk hud under. Patienten får instruktioner om hur man vårdar området och skyddar det från infektion och ytterligare skada.

 Fördelar med CryoPen
–  Icke-invasiv : Ingen kirurgi eller nålar krävs.
–  Snabb och effektiv : Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter.
–  Minimal återhämtningstid : De flesta kan återgå till sina normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.
–  Precision : CryoPen möjliggör exakt riktning mot små och svåråtkomliga hudförändringar utan att skada den omgivande friska huden.
–  Säkerhet : Med korrekt användning är risken för komplikationer låg, och proceduren är säker för de flesta hudtyper.

  Sammanfattning
CryoPen är en effektiv och säker kryoterapienhet som används för att behandla olika hudförändringar genom att frysa och förstöra oönskad vävnad. Den använder flytande dikväveoxid för att snabbt kyla ned målområdet, vilket leder till celldöd och naturlig eliminering av den skadade vävnaden. Med sin precision och snabbhet erbjuder CryoPen en icke-invasiv lösning med minimal återhämtningstid för patienter som vill ta bort oönskade hudförändringar.

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Cryopen O+photo

Cryopen O+

Peka och frys! På 20 sekunder eliminerar du oönskade hudfläckar.

 • Cryoterapi
 • Enkel & snabb
 • Passar på alla kliniker
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.