Syris V300

Behandlingar

  • Övriga behandlingar

Beskrivning

45V300 är framförallt ett tillbehör till Viridex & Evrf men kan naturligtvis användas vid andra behandlingsformer
Revolutionerande patenterad  korspolariserat teknik tillåter användaren att se ungefär 1 mm under hudens yta. V300 avger en större, 6 till 8 tum diffust område av ljus som föredras av vissa läkare när de används för allmän dermatologi, sclerotherapy och hår restaurering.

Kombinera detta med utbytbara förstoring och du har en komplett visualisering för alla dina behov.

Tillåter användaren att vara handsfree under förfarandena. Den minskade reflexer minimerar stress och trötthet i ögonen. Ökad precision, minskad procedur tid och minskad vävnadsskada är resultat som är fördelarna för patienten och vårdpersonal.

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på www.klinikshop.se

Syris V300

Behandlingar

  • Övriga behandlingar

Begär offert på Syris V300

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, gör gärna en upplysning på oss.