Nordisk leverantör sedan 2005

Fraction CO2 Laser

Fraction CO2 Laser

Mångsidig fraktioner laser för ansikte & kropp

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Fraktionell laser är en utrustning som kan behandla flera olika hudproblem enkelt och effektivt. Bland annat pigmenteringar, ärr, akne, fina linjer och solskador. Med en fraktionell laser har du oändliga möjligheter.

Fraction CO2 är den senaste generationens laser som har 13 olika storlekar och typer av former på laserstrålen vilket gör behandlingarna mer noggranna och exakta.

Fler fördelar med Fraction CO2:

  • Kan kontrollera behandlingsdjupet.
  • Olika mönster för specifika områden.
  • Fraktionell teknologi (flera laserpunkter).
  • Kortare återhämtningstid.
  • LCD pekskärm.

En fraktionerad CO2-laser är en typ av laser som använder koldioxid (CO2) för att behandla en mängd olika hudåkommor. Lasern producerar en ljusstråle som är uppdelad i flera, små strålar, eller ”fraktioner”, som penetrerar huden till ett visst djup. Detta skapar mikroskopiska sår i huden, som stimulerar produktionen av kollagen och elastin, de proteiner som ger huden dess spänst och styrka. Detta kan hjälpa till att förbättra uppkomsten av rynkor, ärr och andra brister på huden.

Fraktionerade CO2-lasrar anses vara en av de mest effektiva behandlingarna för hudföryngring, och de används ofta för att behandla ett brett spektrum av tillstånd, inklusive solskador, akneärr och andra hudfel. Proceduren utförs vanligtvis av en kvalificerad vårdgivare i en medicinsk miljö, och det kan kräva lokal eller generell anestesi, beroende på det område som behandlas och patientens preferenser. Det finns potentiella risker och biverkningar förknippade med fraktionerad CO2-laserbehandling, inklusive smärta, svullnad och rodnad på behandlingsstället, så det är viktigt att rådgöra med en vårdgivare innan du genomgår proceduren.

Begär offert för att få prisuppgifter eller boka in ett möte via telefon för mer information!

Detta medföljer vid köp

  • Utbildning

Behandlingar

Behandling Laser Maskin Hudföryngring Pigment & vårtor

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning