Nordisk leverantör sedan 2005

Fraction CO2 Laser

Fraction CO2 Laser

Mångsidig fraktioner laser för ansikte & kropp

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Fraktionell laser är en utrustning som kan behandla flera olika hudproblem enkelt och effektivt. Bland annat pigmenteringar, ärr, akne, fina linjer och solskador. Med en fraktionell laser har du oändliga möjligheter.

Fraction CO2-laser är en typ av laser som använder koldioxid (CO2) för att behandla en mängd olika hudåkommor. Lasern producerar en ljusstråle som är uppdelad i flera, små strålar, eller ”fraktioner”, som penetrerar huden till ett visst djup. Detta skapar mikroskopiska sår i huden, som stimulerar produktionen av kollagen och elastin, de proteiner som ger huden dess spänst och styrka. Detta kan hjälpa till att förbättra uppkomsten av rynkor, ärr och andra brister på huden. Fraction CO2 är den senaste generationens laser som har 13 olika storlekar och typer av former på laserstrålen vilket gör behandlingarna mer noggranna och exakta.

Fler fördelar med Fraction CO2:

 • Kan kontrollera behandlingsdjupet.
 • Olika mönster för specifika områden.
 • Fraktionell teknologi (flera laserpunkter).
 • Kortare återhämtningstid.
 • LCD pekskärm.

Fraktionerad CO2-laser är en medicinsk och kosmetisk procedur som använder koldioxidlaserteknologi (CO2) för att förbättra hudens utseende och struktur. Den ”fraktionerade” aspekten hänvisar till tekniken att behandla endast en bråkdel av hudens yta åt gången, vilket lämnar omgivande områden intakta. Detta tillvägagångssätt främjar snabbare läkning och minskar stilleståndstiden jämfört med helt ablativa behandlingar som riktar sig mot hela hudytan.

Fraktionerade CO2-lasrar anses vara en av de mest effektiva behandlingarna för hudföryngring, och de används ofta för att behandla ett brett spektrum av tillstånd, inklusive solskador, akneärr och andra hudfel.

Här är några viktiga punkter om fraktionerad CO2-laserbehandling:

 1. Skin Resurfacing: Fraktionerad CO2-laser används vanligtvis för hudrenovering, vilket innebär att man tar bort det yttre lagret av skadad hud för att avslöja slätare, friskare hud under. Detta kan hjälpa till att minska uppkomsten av fina linjer, rynkor, ärr, solskador och ojämn hudton.
 2. Kollagenstimulering: Värmen som genereras av lasern stimulerar produktionen av kollagen och elastin, som är viktiga proteiner för hudens elasticitet och fasthet. Detta kan leda till förbättrad hudstruktur och ett mer ungdomligt utseende med tiden.
 3. Fractional Approach: Fraktionerade CO2-lasrar skapar små, kontrollerade kolumner av laserenergi som penetrerar huden. Den omgivande obehandlade huden hjälper till med snabbare läkning, vilket leder till minskad stilleståndstid och lägre risk för komplikationer jämfört med traditionella ablativa lasrar.
 4. Anpassningsbar behandling: Laserns intensitet kan justeras för att matcha patientens specifika behov och hudtillstånd. Djupare inställningar kan rikta in sig på mer allvarliga problem, medan mildare inställningar kan ge en lättare återuppbyggnadseffekt.
 5. Nedtid och återhämtning: Även om laserbehandlingar med fraktionerad CO2 erbjuder kortare återhämtningsperioder jämfört med traditionella CO2-lasrar, kan patienter fortfarande uppleva rodnad, svullnad och lätt obehag i flera dagar till en vecka efter ingreppet. Korrekt eftervård, inklusive solskydd och återfuktning, är viktigt under läkningsprocessen.
 6. Flera sessioner: Beroende på individens hudtillstånd och behandlingsmål kan flera sessioner rekommenderas för att uppnå optimala resultat. Dessa sessioner är vanligtvis med flera veckors mellanrum.

Det är viktigt att notera att fraktionerad CO2-laserbehandling är en medicinsk procedur som bör utföras av erfaren och utbildad personal . Medan behandlingen kan erbjuda betydande hudföryngringsfördelar, finns det också risker och potentiella biverkningar förknippade med det. Som med alla medicinska ingrepp

Begär offert för att få prisuppgifter eller boka in ett möte via telefon för mer information!

Detta medföljer vid köp

 • Utbildning

Behandlingar

Behandling Laser Maskin Hudföryngring Pigment & vårtor

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning