Refit RF #1 för Hudåtstramning

Hudåtstramning för kropp och ansikte

 • RF, vakuum och LED
 • 3 olika handenheter
 • Många olika behandlingsalternativ
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Smart hudföryngring med RF, vakuum & LED.

Refit är en mångsidig utrustning som arbetar med tre handenheter i olika storlekar: Radiofrekvens (RF) som förbättrar elasticiteten och ger hudåtstramning, Vakuum som ökar blodcirkulationen och LED (640NM och 460NM) som förbättrar hudtonen. Det är väldigt enkelt att byta handenhet vilket gör att man kan skräddarsy behandlingen efter varje kund.

Många hudvårdsterapeuter har ofta lite maskinell utrustning eftersom att hudvård oftast är ett gediget hantverk. REFIT hudföryngrar och stramar åt huden och är ett extremt bra komplement till salongen för effektiv hudvård.

Så här fungerar Refit RF

Refit RF från Eunsung Korea är en icke-invasiv estetisk behandling som använder radiofrekvens (RF) för att strama upp och förbättra hudens utseende. RF-tekniken har använts inom skönhetsindustrin i flera år och har visat sig vara effektiv för att behandla rynkor, slapp hud och celluliter. Här är en översikt över hur Refit RF fungerar:

1.  Radiofrekvensenergi : Refit RF använder RF-energi som en form av elektromagnetisk energi. När denna RF-energi appliceras på huden penetrerar den djupt ner i vävnaden utan att skada hudytan. RF-energin omvandlas till värme när den når det underliggande hudlagret.

2.  Värmebehandling : Den värme som genereras av RF-energin stimulerar kollagenproduktionen i huden. Kollagen är ett protein som ger hudens struktur och fasthet. Genom att öka kollagenproduktionen hjälper Refit RF till att förbättra hudens elasticitet och fasthet, vilket kan minska uppkomsten av rynkor och ge en mer ungdomlig hudton.

3. Cellulitbehandling: Förutom att förbättra hudens fasthet kan Refit RF även hjälpa till att minska uppkomsten av celluliter. RF-energin tränger in i de djupare fettlagren under huden och bryter ned fettcellernas väggar. Detta kan bidra till att jämna ut hudens yta och minska synligheten av celluliter.

4. Kontrollerad behandling: Refit RF-systemet är utformat för att ge en kontrollerad och jämn uppvärmning av behandlingsområdet. Detta minimerar risken för obehag eller skador på huden och gör behandlingen säker och effektiv.

5. Resultat och behandlingstid: För att uppnå optimala resultat rekommenderas vanligtvis en serie behandlingar med Refit RF, vanligtvis utförd med några veckors mellanrum. Resultaten kan vara gradvisa, men många människor ser förbättringar i hudens ton och fasthet efter bara några sessioner.

Sammanfattningsvis använder Refit RF avancerad radiofrekvensteknik för att stimulera kollagenproduktionen, förbättra hudens fasthet och minska celluliter, vilket ger en mer ungdomlig och slät hudton utan behov av kirurgi eller lång återhämtningstid.

Egenskaper

01
3 handenheter med olika tekniker
02
Jobbar med RF, LED och vakuum
03
Behandlar kropp och ansikte
04
Ingen återhämtningstid
05
Behaglig behandling för kunden
06
Behandlar celluliter, elasticitet och fina linjer

Detta medföljer vid köp

 • Startpaket med förbrukningsmaterial
 • Utbildning för 2 personer
 • Marknadsföringsmaterial + digitalt

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Refit RF #1 för Hudåtstramningphoto

Refit RF #1 för Hudåtstramning

Hudåtstramning för kropp och ansikte

 • RF, vakuum och LED
 • 3 olika handenheter
 • Många olika behandlingsalternativ
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.