Hydra Touch H2 – Ansiktsbehandling

Med tre teknologier i en utrustning

 • Peeling med vakuum
 • Double Lifting
 • Elektroporation
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
Ansiktsbehandling i tre steg. Hydra Touch jobbar med tre olika teknologier och tillhörande serum för att behandla allt från ålderstecken, hudtextur, akne, fet hud och mycket mer.

Tre teknologier i en utrustning

Peeling med vakuum – Exfolierar huden effektivt med en specialutformad tip som suger upp hudceller och orenheter utan att skada eller irritera huden. Tillsammans med vakuumpeelingen använder du ett noga framtaget rengöringsserum som bland annat innehåller AHA-syra (mjölksyra) som effektivt minskar sebum och rengör huden på djupet.

Elektroporation – Med elektroporation kan hudens celler absorbera näringsrika ingredienser lättare. HydraTouch arbetar med 3 olika typer av LED ljus, rött, blått och lila. Vilket skapar en hudföryngrande effekt.

Double Lifting – Låg frekvens av RF som stimulerar muskelsammandragningar, blodcirkulationen och lugnar huden. Två rullande kulor ger en stimulerande muskelmassage på 1KHz frekvens. Med Double lifting tekniken blir huden mer elastisk och åtstramad.

Gör dina kunder väldigt glada!

Hydra Touch är en populär och effektiv ansiktsbehandling som erbjuds av många hudvårdskliniker runt om i världen. Den här behandlingen anses vara effektiv för att förbättra hudens utseende, återfukta, rengöra porer och ge en frisk och strålande hud. Här är några av fördelarna med Hydra Touch:

 1. Djuprengöring: Hydra Touch använder en patenterad teknologi för att rengöra och avlägsna orenheter från huden. Detta inkluderar döda hudceller, smuts och överskott av talg som kan orsaka tilltäppta porer och hudirritation.
 1. Återfuktning: En viktig del av Hydra Touch är att tillföra fukt till huden. Under behandlingen används speciella serum med fuktgivande ingredienser som hyaluronsyra för att återställa hudens fuktbalans och ge en mjuk och smidig hudkänsla.
 1. Exfoliering: Hydra Touch inkluderar också en skonsam exfoliering för att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelse. Detta kan förbättra hudens textur och lyster.
 1. Uppstramning och fasthet: Behandlingen kan också bidra till att förbättra hudens elasticitet och fasthet genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin, vilket är viktiga proteiner för hudens struktur och spänst.
 1. Reducerar fina linjer och rynkor: Hydra Touch kan hjälpa till att minska synligheten av fina linjer och rynkor genom att stimulera hudens naturliga återhämtningsprocesser och förbättra hudens ton och struktur.
 1. Mild och skonsam: En av fördelarna med Hydra Touch är att den är mild och skonsam mot huden. Den passar olika hudtyper, inklusive känslig hud, och ger vanligtvis inga eller minimala biverkningar eller återhämtningsperiod.
 2. Omedelbara resultat: Många människor upplever omedelbara resultat efter en Hydra Touch-behandling, inklusive en friskare och mer strålande hudton.

Viktigt med bra produkter!

Hydra Touch kombineras med tre olika serum för optimal effekt. Serumen fäster man enkelt på utrustningen som använder den mängden som behövs.

Serum 1 (S1): Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra.
Serum 2 (S2): Minskar döda hudceller och lugnar akne, utslag och andra hudirritationer med salicylsyra.
Serum 3 (S3): Ett anti-inflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt.

Hur fungerar Hydra Touch

Hydra Touch  är en hudvårdsmaskin som kombinerar flera avancerade tekniker för att återfukta, förnya och förbättra hudens utseende och hälsa. Hur Hydra Touch-behandlingen utförs kan variera beroende på den specifika protokollet som används av behandlingskliniken eller hudvårdssalongen. Denna avancerade ansiktsbehandling utförs vanligtvis i följande steg:

1. Rengöring: Först rengörs huden noggrant för att avlägsna smuts, överflödigt talg och makeup. En ren hud är viktig för att maximera effekten av efterföljande behandlingssteg.

2. Exfoliering: Ett exfolierande steg kan ingå för att avlägsna döda hudceller och förbereda huden för de efterföljande behandlingsstegen. Detta kan göras med hjälp av en mild kemisk peeling, mekanisk exfoliering eller en kombination av båda.

3. Hydradermabrasion: Denna teknik använder en vattenstråle för att mekaniskt exfoliera huden samtidigt som den levererar fukt till huden. Hydradermabrasion är skonsammare än traditionell mekanisk mikrodermabrasion och kan ge huden en mjukare och mer jämn textur.

4. Elektroporation: Elektroporation är en teknik som använder elektriska pulser för att tillfälligt öppna porer i hudens cellmembran. Detta öppnar upp vägen för aktiva ingredienser att penetrera djupt in i huden, vilket ökar effektiviteten av efterföljande hudvårdsprodukter.

5. Kryoterapi: Kylterapi kan användas för att lugna huden och minska inflammation efter behandlingen. Kylan kan också minska porernas storlek och förbättra hudens ton och struktur.

6. Återfuktning och skydd: Avslutningsvis appliceras fuktgivande produkter och solskydd för att återfukta huden och skydda den mot skadliga UV-strålar.

Det är viktigt att notera att behandlingsprotokollet för denna ansiktsbehandling kan variera beroende på individuella behov och hudtillstånd. Innan du genomgår en Hydra Touch behandling är det viktigt att konsultera en kvalificerad hudvårdsspecialist för att diskutera dina mål och behov samt för att säkerställa att behandlingen är lämplig för dig.

Detta medföljer vid köp

 • Utbildning
 • Marknadsföring

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Hydra Touch H2 – Ansiktsbehandlingphoto

Hydra Touch H2 – Ansiktsbehandling

Med tre teknologier i en utrustning

 • Peeling med vakuum
 • Double Lifting
 • Elektroporation
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.