Laser Soprano Ice Platinum #2

Vi har sålt Soprano Laser i +10år

 • SHR™ technology
 • ICE Cooling Technology
 • Finansiering
 • Service
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
Hos oss köper ni Laser Soprano Ice.

Hårborttagning från Alma Laser

Laser Soprano Ice är Sveriges mest sålda Lasermaskin för hårborttagning från Astomed Klinikutrustning Sverige AB.
Soprano ICE Platinum kombinerar 3 laservåglängder 755nm, 810nm och 1064nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

Egenskaper

01
Kort behandlingstid.
02
Kan användas för alla hår- och hudtyper, även solbruna.
03
Supersnabb och nästintill smärtfri laserbehandling med fantastiska resultat.
04
Behandla kunder året runt även på sommaren.
05
Superavancerat kylsystem med ICE-cooling.

3D-teknik

Soprano ICE Platinum använder sig av Almas SHR-metod för säker och behaglig permanent hårborttagning och arbetar simultant med våglängderna 755nm, 810nm och 1064nm. Istället för att utsätta hårsäckarna för höga energipulser vilket kan orsaka trauma på huden så fungerar SHR- metoden genom en gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återväxt av hår samtidigt som man undviker skada på den omgivande hudvävnaden. Man kan välja att leverera laserpulserna även som stackade pulser som är väldigt effektivt, snabbt och passar mindre områden. Det ingår även en Facial Tip för att kunna behandla enstaka hår eller på mycket små områden.

Facial Tip

Behandla mindre och svåråtkomliga områden som öron, näsborrar eller glabella. Facial Tip appliceras enkelt på den befintliga handenheten.

Detta medföljer vid köp

 • Marknadsföringsmaterial
 • Startpaket med förbrukningsmaterial
 • Utbildning

Behandling med Laser Soprano ICE  är en populär och välrenommerad hårborttagningsbehandling som används inom medicinsk estetik. Soprano ICE-systemet tillhandahålls av Alma Lasers och är en avancerad teknik som använder 810nm Diod som är TRIO-klustrad och har även våglängderna 755nm och 1064nm för permanent hårborttagning.

En av de framstående fördelarna med Soprano ICE är att den erbjuder nästintill smärtfri hårborttagning. Traditionella hårborttagningsmetoder som vaxning eller användning av epilatorer kan vara obehagliga eller smärtsamma, men Soprano ICE använder en in-motion-teknik (SHR) som gradvis värmer upp hårstrået för att förstöra hårsäcken. Detta gör behandlingen mer bekväm för kunden.

Dessutom är Soprano ICE anpassningsbar för olika hudtyper och hårfärger, vilket gör att den kan användas på alla olika hudtyper.
Resultaten av Soprano ICE-behandlingen är imponerande, med minskad hårtillväxt och långvariga resultat. Det är dock viktigt att komma ihåg att resultat kan variera beroende på individuella faktorer, som hårtyp, hårfärg och behandlingsområde.

Som med alla medicinska behandlingar är det viktigt att konsultera en professionell terapeut som kan bedöma dina specifika behov och ge dig råd om lämpligheten av Soprano ICE-behandling för dig.

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Laser Soprano Ice Platinum #2photo

Laser Soprano Ice Platinum #2

Vi har sålt Soprano Laser i +10år

 • SHR™ technology
 • ICE Cooling Technology
 • Finansiering
 • Service
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.