Plasmage

Plasmainstrument för optimala behandling som ger fantastiska resultat.

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Sublimerar vävnad
 • Effektiv för Blefaroplasma®
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
Kompakt, lätt att hantera och med ett användarvänligt gränssnitt.

Avancerad Behandling för Känsliga Områden

Kompakt, lätt att hantera och med ett användarvänligt gränssnitt. Utvecklad för att behandla känsliga områden på ett säkert sätt som övre och nedre ögonlock, där laser och radiokirurgiska enheter inte kan. Plasmage® sublimerar vävnaden.
Plasmage är det enda verktyget för att utföra Blefaroplasma® med snabba resultat.

PLASMAGE ® levererar plasmaenergi till vävnaderna, genererad av jonisering av gasen i luften.
Plasmage är en klass IIb medicinsk anordning för icke-invasiv mikrokirurgi. Det är ett perfekt verktyg att användas på många estetiska och dermatologiska protokoll, som Blepharoplasma, rynkor, Xanthelasma, Akne, ärr, lentigo, fibrom, vårtor…

Fractional plasma ®

Fractional plasma ® ett revolutionerande tillvägagångssätt för att ge EFFEKTIVA och skonsamma behandlingar på ömtåliga områden
Plasmage® levererar 30 moduleringar av energi: kontinuerligt läge, fraktionerat läge, 4 nivåer av fraktionering och 6 intensitetsskalor. Tack vare detta breda urval kan operatören anpassa energin till behandlingsprotokollet samtidigt som den garanterar en hög säkerhetsnivå och en perfekt kontroll över platsen.

Fractional plasma ®, patenterad av Brera, tillåter patienter att behandlas snabbt med fördelen att de har mindre stilleståndstid än kirurgi samt är mindre aggressiva än andra plasmabaserade enheter.

Blefaroplasma® med PLASMAGE® kan definieras som en icke-invasiv ögonlocksbehandling som förbättrar onormal funktion, rekonstruerar missbildningar eller förbättrar utseendet och kan antingen vara rekonstruktiv eller kosmetisk (estetisk).

Dermatochalasis, inklusive symptomatisk överflödig hud som tynger de övre ögonfransarna (dvs pseudoptos) och kirurgiskt inducerad dermatochalasis efter prosisreparation.

Förvärvad blefaroptos, kan vara resultatet av sträckning, dehiscens eller disinsertion av levator aponeurosis. Aponeurotisk blefaroptos är allmänt känd som involutionell ptos hos patienter där de anatomiska förändringarna är åldersrelaterade.

Brow ptosis, hängande av ögonbrynen i sådan utsträckning att överflödig vävnad trycks in i det övre ögonlocket.
Plasma som genereras av joniseringen av gasen skapar en sublimering av ytliga vävnader och skapar därmed en lyfteffekt.

Power supply DC 12V @ 3.34 A
Medical Model GSM40B12-P1J – plug standard P1J
Safety class Class II type BF in accordance with standards: EN 60601-1:2006
Overall dimensions (L x H x D) 27 x 25 x 9 cm
Weight 1.5 Kg
Environmental conditions of use Temp.: 15÷40°C – Press.: 980÷1060 hPa – Humid. max: 93% u.r.s.c.
Storage environmental conditions Temp.: 0÷50°C – Press.: 980÷1060 hPa – Humid. max: 95% u.r.s.c.

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Plasmagephoto

Plasmage

Plasmainstrument för optimala behandling som ger fantastiska resultat.

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Sublimerar vävnad
 • Effektiv för Blefaroplasma®
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.