Nordisk leverantör sedan 2005

PLASMAGE

Plasmage

Plasmainstrument för optimala behandling som ger fantastiska resultat.

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Plasmapenna med förinställda program för seriösa kliniker

Kompakt, lätt att hantera och med ett användarvänligt gränssnitt. Utvecklad för att behandla känsliga områden på ett säkert sätt som övre och nedre ögonlock, där laser och radiokirurgiska enheter inte kan. Plasmage® sublimerar vävnaden.
Plasmage är det enda verktyget för att utföra Blefaroplasma® med snabba resultat.

PLASMAGE ® levererar plasmaenergi till vävnaderna, genererad av jonisering av gasen i luften.
Plasmage är en klass IIb medicinsk anordning för icke-invasiv mikrokirurgi. Det är ett perfekt verktyg att användas på många estetiska och dermatologiska protokoll, som:

Blepharoplasma, rynkor, Xanthelasma, Akne, ärr, lentigo, fibrom, vårtor…

Fractional plasma ® ett revolutionerande tillvägagångssätt för att ge EFFEKTIVA och skonsamma behandlingar på ömtåliga områden
Plasmage® levererar 30 moduleringar av energi: kontinuerligt läge, fraktionerat läge, 4 nivåer av fraktionering och 6 intensitetsskalor. Tack vare detta breda urval kan operatören anpassa energin till behandlingsprotokollet samtidigt som den garanterar en hög säkerhetsnivå och en perfekt kontroll över platsen.
Fractional plasma ®, patenterad av Brera, tillåter patienter att behandlas snabbt med fördelen att de har mindre stilleståndstid än kirurgi samt är mindre aggressiva än andra plasmabaserade enheter.

Följande går att behandla med Plasmage

BLEFAROPLASMA ® (BLEFAROPLASTIC)

Blefaroplasma® med PLASMAGE® kan definieras som en icke-invasiv ögonlocksbehandling som förbättrar onormal funktion, rekonstruerar missbildningar eller förbättrar utseendet och kan antingen vara rekonstruktiv eller kosmetisk (estetisk).
Dermatochalasis, inklusive symptomatisk överflödig hud som tynger de övre ögonfransarna (dvs pseudoptos) och kirurgiskt inducerad dermatochalasis efter prosisreparation.
Förvärvad blefaroptos, kan vara resultatet av sträckning, dehiscens eller disinsertion av levator aponeurosis. Aponeurotisk blefaroptos är allmänt känd som involutionell ptos hos patienter där de anatomiska förändringarna är åldersrelaterade.
Brow ptosis, hängande av ögonbrynen i sådan utsträckning att överflödig vävnad trycks in i det övre ögonlocket.
Plasma som genereras av joniseringen av gasen skapar en sublimering av ytliga vävnader och skapar därmed en lyfteffekt.

Xanthelasma

Xanthelasma palpebrarum är den vanligaste formen av xantom.
Lesionerna ser ut som gulaktiga, platta, mjuka, med olika form och dimension, och är mestadels belägna vid ögonlockets mediala vinkel. Det är vanligtvis bilateralt och kännetecknas av utvecklingen av gulaktiga plack relaterade till närvaron av kolesterol.
Lesioner är initialt belägna i mediala canthus och sprids gradvis till hela den periorbitala regionen i avancerade former.
Histologisk undersökning avslöjar förestrade kolesterolavlagringar belägna i histiocyternas cytoplasma i mitten och ytliga lager av dermis och epidermis.

ACNE

Acne vulgaris är den vanligaste hudsjukdomen som drabbar cirka 80 % av befolkningen någon gång under deras liv. Dess prevalens har uppskattats till cirka 85-100% hos pojkar i åldern 16-17 år och 83-85% hos flickor i samma ålder. Denna vanliga hudsjukdom kan orsaka permanenta ärrbildningar och vanställdhet, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser i psykologisk utveckling och personlighetsutveckling.
Akne är en multifaktoriell störning av pilosebaceous enheter och påverkar de områden av huden med den största koncentrationen av talgfolliklar.

RYNKOR

Rynkor är veck, veck eller åsar i huden. Det vanligaste är att rynkor uppstår när vi blir äldre. De första rynkorna som dyker upp i vårt ansikte tenderar att uppstå som ett resultat av ansiktsuttryck. Solskador, rökning, uttorkning, vissa mediciner, samt ett antal andra faktorer kan också orsaka att rynkor utvecklas.
Rynkor är en oundviklig del av den naturliga åldrandeprocessen. När vi blir äldre blir vår hud tunnare, torrare och mindre elastisk. Vår huds förmåga att skydda sig mot skador minskar också när vi åldras. Så småningom bildas rynkor, veck och linjer på vår hud. Förutom de faktorer som nämns ovan, påverkar en persons genetiska sammansättning också hur rynkiga vi blir, och när och var rynkor börjar dyka upp.
De flesta rynkor tenderar att dyka upp i de delar av kroppen som utsätts för mest sol, inklusive:

Handryggar
Ansikte
Nacke
Toppar av underarmar.

LENTIGO

En lentigo är en liten, skarpt omskriven, pigmenterad gula fläcken omgiven av normal hud. Histologiska fynd kan innefatta hyperplasi av epidermis och ökad pigmentering av basalskiktet. Ett varierande antal melanocyter är närvarande; dessa melanocyter kan öka i antal, men de bildar inte bon. Lentiginer kan utvecklas långsamt över år, eller så kan de vara eruptiva och dyka upp ganska plötsligt. Pigmenteringen kan vara homogen eller brokig, med en färg som sträcker sig från brun till svart.
Det finns flera kliniska och etiologiska varianter. Skillnaden mellan en lentigo och andra melanocytiska lesioner (t.ex. melanocytiska nevi, melanom) och dess roll som markör för ultraviolett skada och systemiska syndrom är av stor betydelse.

ÅTERUPPBYGGNING

År av skadligt ultraviolett (UV) ljusexponering manifesterar sig kliniskt som en tillåten hy med ruggig ytstruktur och varierande grader av dyspigmentering, telangiektasier, rynkor och hudslapphet. Histologiskt är dessa yttre åldringseffekter vanligtvis begränsade till epidermis och övre papillärdermis.

ÄRR

Hypertrofiska ärr kännetecknas av överdriven avsättning av kollagen i dermis och subkutan vävnad sekundärt till traumatiska eller kirurgiska skador.
I motsats till det asymtomatiska ärr med fina linjer som är resultatet av normal sårreparation, resulterar den sprudlande ärrbildningen av hypertrofiska ärr typiskt i plågsamma vanställdhet, hypertrofiska ärr är erytematösa.

FIBROM

Kutant fibrom är en lättnad eller en hudtillväxt av normala hudfärgsfjädrar, vanligtvis kopplad till huden med en stjälk. Hudpapillom kan förekomma i alla delar av kroppen, även om de föredragna platserna är de områden där det finns hudveck såsom ögonlocken och runt ögonen, sidorna av halsen, armhålorna, ljumsken och övre delen av bröstet.
Dessa små hudtumörer är godartade och är vanligtvis asymtomatiska såvida de inte traumatiseras frivilligt eller ofrivilligt av kläder eller annat.
Det finns inga kända orsaker,

Plasmage 1

Plasmage 2

Technical specifications PLASMAGE

Power supply
External power supply
DC 12V @ 3,34 A
Medical Model GSM40B12-P1J – plug standard P1J
Safety class Class II type BF in accordance with standards: EN 60601-1:2006
Overall dimensions (L x H x D) 27 x 25 x 9 cm
Weight 1.5 Kg
environmental conditions of use Temp.: 15÷40°C – Press.:980÷1060 hPa – Humid. max: 93% u.r.s.c.
storage environmental conditions Temp.: 0÷50°C – Press.:980÷1060 hPa – Humid. max: 95% u.r.s.c.

Behandlingar

Behandling Maskin Ansiktsbehandling Hudföryngring Pigment & vårtor Plasma Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning