PowerShape2 – Bindvävsmassage

Tre-i-en teknologi med RF, Vakum och laser.

 • RF – Radiofrekvens
 • Lågenergi-laser
 • Vakuum
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
Hjälper till med förbättring av hudens ton och elasticitet med hjälp av bindvävsmassage

3 olika teknologier

PowerShape2 är 2:a generationens utrustning, tidigare fanns LPG nu finns PowerShape 2! En innovativ utrustning med tre-i-en teknologi (RF, bindvävsmassage med vakum och laser) som stramar åt, skulpterar och minskar fett. Du kan behandla hela kroppen inklusive ansiktet med 5 olika handenheter att välja mellan.

Vad gör bindvävsmassage?

Bindvävsmassage, även kallad bindvävsteknik eller bindvävsmassageterapi, är en form av massage som fokuserar på att behandla bindväv, även känd som fascia, som omger muskler, ben och leder i kroppen. Bindvävsmassage använder olika tekniker för att manipulera och sträcka bindväven för att främja ökad rörlighet, minska smärta och förbättra kroppens funktion.

Genom att applicera tryck och strykningar på bindväven kan bindvävsmassagen bidra till att lösa upp eventuella spänningar och adhesioner som kan begränsa rörelseomfånget eller orsaka smärta. Dessutom kan bindvävsmassagen stimulera blodcirkulationen och lymfatiska flöden, vilket kan hjälpa till att rensa ut toxiner och främja läkning.

Bindvävsmassage kan vara särskilt användbar för personer med kronisk smärta, muskelspänningar, fibromyalgi och andra muskuloskeletala problem. Det kan också vara fördelaktigt för idrottare för att förbättra flexibilitet och minska risken för skador.

Det är viktigt att notera att bindvävsmassage kan vara intensiv och ibland obehaglig, särskilt om det finns djupa spänningar eller adhesioner i bindväven. Det är därför viktigt att kommunicera tydligt med massören om din smärttolerans och eventuella problemområden så att behandlingen kan anpassas efter dina behov.

 

RF - Radiofrekvens

Arbetar med 2 MHz radiofrekvens. Radiofrekvens fungerar så att när den absorberas av vävnaden så genereras värme, PowerShape2 uppnår en temperatur på 60° C vilket gör att hudens fibrer drar ihop sig och blir tjockare. Det skapas även en kontrollerad inflammation i vävnaden vilket stimulerar kollagensyntesen och gör huden fastare och mer uppstramad.

Lågenergilaser och vakuum

Jobbar med laser på 658nm våglängd och klassas som en lågenergi-laser. När lasern absorberas av fettvävnaden skapas kalcium och väteprotoner som bildar tillfälliga porer i fettcellerna och påskyndar delningen av triglycerider. Uppdelade fetter kan efter det lättare transporteras ut ur kroppen. Det är en effektiv metod som minskar lokala fettdepåer över hela kroppen och minimerar även ödem.

Maskinen har även ett kraftfullt vakuumsystem ( bindvävsmassage )som kombinerar 4 olika dynamiska pulser. Vakuumet suger in, masserar och pressar samman huden för att öka blodcirkulationen och stimulera dräneringen i lymfsystemet. Vakuum stimulerar även fibroblaster och ökar syresättningen i vävnaden.

Bindvävsmassage

Det här är PowerShape2 motsvarighet till LPG. Den jobbar även med bipolär radiofrekvens och låglaser samtidigt som handenheten fångar upp huden med hjälp av vakuum och mekaniska rullar/valsar och masserar bindväven. Teknologin stimulerar blodcirkulationen och lymfdräneringen, reducerar celluliter och skulpterar kroppen.

Är bindvävsmassage och Lymfmassage samma sak?

Bindvävsmassage och lymfmassage är inte samma sak, även om de båda kan användas för att påverka bindväv och lymfatiska systemet på olika sätt.

Bindvävsmassage fokuserar främst på manipulation av bindväv (fascia) som omger muskler, ben och leder. Syftet är att lösa upp spänningar och adhesioner i bindväven, förbättra rörlighet och främja läkning.

Lymfmassage å andra sidan är en specifik form av massage som fokuserar på att stimulera det lymfatiska systemet. Detta system är ansvarigt för att transportera lymfa, en klar vätska som innehåller vita blodkroppar och avfall, från vävnader och tillbaka till blodomloppet. Lymfmassagen utförs vanligtvis genom lätt och rytmisk massage för att öka lymfdränering, vilket kan hjälpa till att minska svullnad, förbättra immunförsvaret och främja avlägsnandet av toxiner från kroppen.

Även om bindvävsmassage och lymfmassage kan ha vissa överlappningar och båda kan vara användbara för att förbättra välbefinnandet och främja hälsa, så är deras huvudfokus och tekniker olika. Bindvävsmassage behandlar huvudsakligen bindvävsspänningar, medan lymfmassage är inriktad på att stimulera det lymfatiska systemet för att främja lymfdränering och avgiftning.

Detta medföljer vid köp

 • Komplett utbildning för 2 personer
 • Tillgång till ersättningsmaskin
 • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
 • Livstidssupport
 • Startpaket med förbrukningsmaterial

Hur fungerar det?
 Det är ett kraftfullt, innovativt 3-i-1-system som synergistiskt använder bipolär RF, lågnivålaser och vakuumrulle för kroppskonturering, bindvävsmassage , fett- och cellulitreduktion och till och med lindring av mindre muskelsmärtor. Det är icke-invasivt och designat för kroppsskulptering. Powershape kan användas på olika delar av kroppen inklusive ansiktet med det nyligen tillagda termiska RF-handstycket vilket ger möjlighet att kunna erbjuda kunder en stor variation av behandlingar.

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

PowerShape2 – Bindvävsmassagephoto

PowerShape2 – Bindvävsmassage

Tre-i-en teknologi med RF, Vakum och laser.

 • RF – Radiofrekvens
 • Lågenergi-laser
 • Vakuum
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.