Soprano Laser Titanium #1

Köp nu till fördelaktigt pris - finansiering

 • SHR™ technology
 • Ice Technology
 • TRIO 3D och TRIO MAX 3D Solution
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal
Soprano Laser Titanium Special Edition - en helt ny hårborttagningslaser som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet.

Hårborttagning från Alma Laser

Soprano Laser är en diodlaser för professionell hårborttagning. Soprano Laser kommer med 2 st handenheter varav en är TRIO MAX 3D handenheten som har hela 4 cm² spotsize och den andra är en TRIO med en spotsize på 2cm² och det ingår även en facial tip som är utmärkt för att ta bort hår på mycket små områden.

Maskinen har ett superavancerat kylsystem som gör behandlingen mycket snabbare och effektivare för att ta bort hår permanent. Här utnyttjas fördelarna med tre kombinerade våglängder 755, 810 samt 1064nm som arbetar simultant med en förbättrad kundupplevelse och fantastiska resultat.

Googla gärna Soprano ICE, ni finner den över hela världen och räknas som en av värdens bästa laser maskin för permanent hårborttagning. Först kom Soprano ICE Platinum men nu finns den helt fantastiska Soprano Titanium Special Edition och med den absolut extremt bra hårborttagning.

Egenskaper hos Soprano Titanium Special Edition

01
TRIO handenhet Spotsize 2cm² med våglängderna Alex 755nm, Diod 810nm & YAG 1064nm.
02
TRIO MAX 3D handenhet med utomordentligt stor Spot Size på 4 cm² för snabbare behandlingar stora områden.
03
Supersnabb och nästintill smärtfri laserbehandling med fantastiska resultat.
04
Säker, effektiv med korta behandlingstider.
05
Superavancerat kylsystem med ICE-cooling.
06
Behandlar alla hår och hudtyper, även solbrun hud.

3D-teknik

Världens första kliniskt bevisade 3D-teknik som kombinerar de tre mest effektiva laservåglängderna 755nm, 810nm samt 1064nm i en extra stor spot-size på 4 cm². Dessa våglängder arbetar simultant i en och samma handenhet, och riktar in sig på dom olika vävnadsdjup och anatomiska strukturer i hårfollikeln.
Detta sker först och främst genom att kombinera absorptions och penetrationsnivåerna med de olika våglängderna som ökar effekten i behandlingen. Tillsammans med ordentligt utökad behandlingsyta och ökad komfort med hjälp av kraftfull kyla -5°, så är detta en mycket säker och effektiv hårborttagningsbehandling. I och med 3D teknik som är en överlägsen laser teknik för permanent hårborttagning på kroppen och i ansiktet. Astomed Klinikutrustning Sverige är exklusiva distributörer för Alma Lasers.

Soprano ICE  är en populär och välrenommerad hårborttagningsbehandling som används inom medicinsk estetik. Soprano ICE-systemet tillhandahålls av Alma Lasers och är en avancerad teknik som använder 810nm Diod som är TRIO-klustrad och har även våglängderna 755nm och 1064nm för permanent hårborttagning.

En av de framstående fördelarna med Soprano ICE är att den erbjuder nästintill smärtfri hårborttagning. Traditionella hårborttagningsmetoder som vaxning eller användning av epilatorer kan vara obehagliga eller smärtsamma, men Soprano ICE använder en in-motion-teknik (SHR) som gradvis värmer upp hårstrået för att förstöra hårsäcken. Detta gör behandlingen mer bekväm för kunden.

Dessutom är Soprano ICE anpassningsbar för olika hudtyper och hårfärger, vilket gör att den kan användas på alla olika hudtyper.
Resultaten av Soprano ICE-behandlingen är imponerande, med minskad hårtillväxt och långvariga resultat. Det är dock viktigt att komma ihåg att resultat kan variera beroende på individuella faktorer, som hårtyp, hårfärg och behandlingsområde.

Som med alla medicinska behandlingar är det viktigt att konsultera en professionell terapeut som kan bedöma dina specifika behov och ge dig råd om lämpligheten av Soprano ICE-behandling för dig.

Detta medföljer vid köp

 • Marknadsföringsmaterial
 • Startpaket med förbrukningsmaterial
 • Utbildning

Ordentlig utbildning & serviceverkstad

Soprano Laser Titanium #1photo

Soprano Laser Titanium #1

Köp nu till fördelaktigt pris - finansiering

 • SHR™ technology
 • Ice Technology
 • TRIO 3D och TRIO MAX 3D Solution
 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Viktigt

Flera aktörer kopierar aktivt ordet klinikutrustning.
Välj Astomed Klinikutrustning Sverige AB med omsorg och låt oss hjälpa dig med din klinik. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (19 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Gör en trygg affär med oss

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Gör en trygg affär med oss och känn dig lugn med att vi finns kvar i framtiden.