Effektiv Hårborttagning, rätt maskin för det.

Effektiv Hårborttagning! Som med allt annat här i livet så får du vad du betalar för. Så en behandling som kostar 100 kronor och ska ta bort ditt hår permanent (för all framtid) kommer förmodligen inte ge dig de resultaten som du egentligen vill ha. Vårt tips är att hålla utkik efter bra kliniker med välutbildad personal där kostnaden motsvarar de tilltänkta resultaten.

Och det som har störst inverkan på resultatet är ju självklart själva maskinen som används vid behandlingen. Därför har vi tagit fram de allra bästa maskinerna för att de kliniker som kommer i kontakt med oss ska kunna driva en trygg, säker och framgångsrik verksamhet. Samtliga lasrar som vi har i vårt sortiment är välkända och kommer från världsledande varumärken inom den globala skönhetsindustrin. Det kanske låter som att vi tar det här seriöst, och det gör vi! Vi vill ge alla kunder där ute verktygen för att permanent bli av med oönskad hårväxt.

Just nu kan vi rekommendera lasermaskinen Soprano Ice Platinum. Den är testad med millimeter precision och framtagen av världsledande experter på Alma Laser. Just nu står Soprano Ice Platinum utan konkurrens när det kommer till resultat och utförande av behandling. Så vitt vi vet är det nu världens mest kända lasermaskin för permanent hårborttagning. Detta mycket tack vare sin specialutformade handenhet med ett mycket effektivt kylsystem. Tippen på handenheten blir aldrig varm trots att själva lasern i maskinen är mycket stark. Handenheten kombinerar dessutom tre olika våglängder i ett munstycke vilket gör att du kan utföra behandling på alla typer av hår och hudtyper året om, även solbränd hud.

Vill du veta mer eller få en offert? Kontakta oss här.

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.