1NEED

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudföryngring

Beskrivning

1Need micro-needling och micro-pricking och Micro-dermabration.
En ”light” version av OMNIA.

1NEED-enheten låter dig arbeta i två lägen, trådlöst tack vare det inbyggda litiumbatteriet och även med nätström som ansluter den via en kabeladapter.

Du kan använda 1NEED med olika tillbehör (serum) som utför följande behandlingar:

1. Medicinsk micro-needling (tillbehör medföljer) • Estetiska mikroprickbehandlingar (tillbehör medföljer) • Microdermabrasion-behandlingar (tillbehör medföljer EJ)

Medical Micro Needling-behandlingen utförs med hjälp av handstycket där en steril engångspatron är placerad, bestående av små spetsiga applikatorer (maximal längd 2,5 mm) som skapar en djup skrubba som kan utföra en stark mekanisk förnyelse av huden tack vare stimuleringen av epidermis “stratum corneum”.

2. Den estetiska mikroprickbehandlingen utförs med hjälp av handstycket med en steril engångspassett bestående av små spetsiga mikroapplikatorer (maximal längd 0,3 mm) som skapar en tappmassage som kan utföra en mekanisk bioombyggnad av huden tack vare stimulering av epidermisskiktet utan att orsaka någon hudskada.

3. Microdermabrasion-behandlingen utförs med hjälp av handstycket där en steril, engångspatron är placerad, bestående av 130 nano-spetsiga applikatorer (maximal längd 0,1 mm) som skapar en homogen skureffekt för att stimulera döda cellernas hudförnyelse och djup rengöring.

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

1NEED

Behandlingar

  • Ansiktsbehandling
  • Hudföryngring

Begär offert på 1NEED Micro-needling

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.