Nordisk leverantör sedan 2005

PowerShape2 kroppsskulptering

PowerShape2 kroppsskulptering

Tre-i-en teknologi med RF, Vakum och laser.

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Letar du efter en utrustning som kan behandla fett, celluliter, ålderstecken och elasticitet? Då är denna utrustning rätt för dig! Att skapa en riktigt bra kropsskulpterande utrustning är svårt, men nu har dem lyckats!

Teknologin

PowerShape2 är 2:a generationens utrustning, tidigare fanns LPG nu finns PowerShape2! En innovativ utrustning med tre-i-en teknologi (RF, vakum och laser) som stramar åt, skulpterar och minskar fett. Du kan behandla hela kroppen inklusive ansiktet med 5 olika handenheter att välja mellan.

RF – Radiofrekvens

Arbetar med 2 MHz radiofrekvens. Radiofrekvens fungerar så att när den absorberas av vävnaden så genereras värme, PowerShape2 uppnår en temperatur på 60° C vilket gör att hudens fibrer drar ihop sig och blir tjockare. Det skapas även en kontrollerad inflammation i vävnaden vilket stimulerar kollensyntesen och gör huden fastare och mer åtstramad.

Lågenergi-laser

Jobbar med laser på 658nm våglängd och klassas som en lågenergi-laser. När lasern absorberas av fettvävnaden skapas kalcium och väteprotoner som bildar tillfälliga porer i fettcellerna och påskyndar delningen av triglycerider. Uppdelade fetter kan efter det lättare transporteras ut ur kroppen.

Det är en effektiv metod som minskar lokala fettdepåer över hela kroppen och minimerar även ödem.

Vakuum

Maskinen har ett kraftfullt vakuumsystem som kombinerar 4 olika dynamiska pulser. Vakuumet suger in, masserar och pressar samman huden för att öka blodcirkulationen och stimulera dräneringen i lymfsystemet. Vakuum stimulerar även fibroblaster och spridningen av syre i huden.

Bindvävsmassage

Det här är PowerShape2 motsvarighet till LPG. Den jobbar även med radiofrekvens eller laser samtidigt som handenheten fångar upp huden med hjälp av mekaniska rullar/valsar och masserar bindväven. Teknologin stimulera blodcirkulationen och lymfdräneringen samt minskar celluliter.

RF-handenhet
Vakuum-handenhet
Bindvävsmassage

PowerShape2

Powershape-2  

Hur fungerar det?
Det är ett kraftfullt, innovativt 3-i-1-system som synergistiskt använder bipolär RF, lågnivålaser och vakuumrulle för kroppskonturering, fett- och cellulitreduktion och till och med lindring av mindre muskelsmärtor. Det är icke-invasivt och designat för kropps skulpturering. Powershape kan användas på olika delar av kroppen inklusive ansiktet med det nyligen tillagda termiska RF-handstycket vilket ger möjlighet att kunna erbjuda kunder en stor variation av behandlingar.

Teknologi
Radiofrekvens
Powershape 2 är designad för att leverera termisk energi djupt in i det dermala lagret och skicka elektromagnetiska vågor. Den genererade värmeenergin minskar fettcellerna och hjälper kroppen att smalna. Med ett bipolärt RF-handstycke och ett multipolärt RF-handstycke tillsammans kan du behandla olika delar av kroppen.

Vakuum
Den kraftfulla vakuumfunktionen ökar blodcirkulationen genom att suga ut målområdena och jämnar ut huden för att optimera effektiv RF-energileverans. Vakuumet inducerar lymfdränage, jämnar ut kroppen och hjälper till att minska celluliter.

Lågenergi laser
Genom att leverera specifika våglängder av laserljus, minskar PowerShape 2 avsevärt storleken på fettcellerna för att destabiliseras och sedan bryts ner genom kroppens egen naturliga process. Det skapar synergieffekter för kroppsbantning och maximerar effekterna av fettminskning.

Fördel

A . Mjuk och flexibel kabel Tillverkad av mjukt och flexibelt material.
B . Bred LCD, enkelt och bekvämt användargränssnitt Med sin 10,2-tums digitala pekskärm kan du enkelt kolla skärmen under behandlingen. Enkelt användargränssnitt tillämpas för användarens bekvämlighet.
C . Ergonimiskt handstycke Bipolärt vakuumassisterat motoriserat rullhandstycke möjliggör både laser- och RF-energi exakt riktad där den kan ha maximal effekt.
D . Multipolärt handstycke för kropp Använder 4 och fler elektroder för att leverera ström till hudvävnaden. Detta vakuumassisterade multipolära handstycke för kroppen kan samtidigt värma ytliga och djupa hudlager genom att leverera en fokuserad men jämn ström till huden.
E . Termiskt handstycke ökad värmeenergiledningsförmåga som minskar behandlingstiden tack vare de keramiskt belagda bipolära spetsarna.
F . Förvaring av handstycke du kan förvara handstyckena i handstyckesförvaringen inuti enheten för att förhindra förlust av komponenterna och för att hålla dem i gott skick.

Detta medföljer vid köp

  • Komplett utbildning för 2 personer
  • Livstidssupport
  • All relaterad marknadsföringsmaterial även digitalt
  • Startpaket med förbrukningsmaterial
  • Tillgång till ersättningsmaskin

Behandlingar

Behandling Kroppskulptering Radiofrekvens & värme Maskin Hudföryngring

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning