Soprano Titanium - World Class

Smart hårborttagning med världens mest kända tillverkare av diodlaser - En riktig laser - När bara det bästa är gott nog.

Behandlingar

  • Hårborttagning

Beskrivning

Hårborttagning – Ett genombrott! Från Alma Laser – USA

Soprano Titanium. En helt ny hårborttagningsplattform som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Först och främst därför är att handenheten har hela 4 cm2 spotstorlek samt ett superavancerat kylsystem som gör behandling mycket snabbare och effektivare.  Här utnyttjas fördelarna med tre kombinerade våglängder, med en förbättrad patientupplevelse och ett affärsorienterat tillvägagångssätt, vilket skapar en unik och resultatdriven ny lösning inom professionell hårborttagning.

3D-teknik

Som ett resultat av sin exklusiva 3D-teknik kombineras de tre mest effektiva laservåglängderna i en enda applikator, samtidigt som man riktar in sig på olika vävnadsdjup och anatomiska strukturer i hårfollikeln. Först och främst genom att kombinera absorptions och penetrationsnivåerna för olika våglängder. Tillsammans med utökad behandlingsyta samt ökad komfort och låga underhållskrav, är detta den säkraste och mest effektiva hårborttagningsbehandlingen som finns tillgänglig idag. 3-dimensionsteknik för en överlägsen hårborttagningslösning över hela världen.

Viktig information
Trio handenhet med 3 våglängder

Utomordentligt stor Spot Size

Snabb och bekväm! Soprano Titanium har Quattro 3D, en unik och effektiv ny applikator med en speciell stor prisma ( Spot Size ) storlek på hela 4cm², för snabbare behandlingar och bättre patientupplevelse.

Största handenheten till Soprano Titanium

Smart Clinic

Exklusiv för Soprano Titanium, Smart Clinic är en banbrytande, IT-funktion som ger kontinuerlig tillgång till behandlingsdata för bättre hanteringsprocesser enkelt och smidigt, vilket återspeglar en realtidsstatus för plattformar, applikatorer och produktivitet, så att du får tillgång till data och gör justeringar utan att förlora tid.

Vill du veta mer, besök då gärna Alma Lasers hemsida: https://www.alma-soprano.com

Utbildning för dig och din personal

  • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
  • Ni får ett startpaket
  • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
  • Digitalmarknadsföring
  • Support
  • Service verkstad

Filmer

  • Bästa Soprano filmen :)

Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Soprano Titanium - World Class

Smart hårborttagning med världens mest kända tillverkare av diodlaser - En riktig laser - När bara det bästa är gott nog.

Behandlingar

  • Hårborttagning

Begär offert på Soprano Titanium

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder vårt namn Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.