Nordisk leverantör sedan 2005

Alma Hybrid

Alma Hybrid

En enda plattform - En mängd olika behandlingar.

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

En ultramodern laser från Alma lasers som kombinerar flera teknologier i en och samma utrustning!

En enda plattform. En mängd olika behandlingar.

Alma Hybrid är ensam i sitt slag och behandlar effektivt ålderstecken, hudtextur och ärr på kropp och ansikte. Ingen annan utrustning på marknaden kombinerar 1057nm laser, fraktionell CO2 laser och IMPACT ultraljudsteknologi.

Den första plattformen i sitt slag som kombinerar tre kraftfulla teknologier: 1057nm laser, fraktionell CO2 laser och IMPACT ultraljudsteknologi. Alma Hybrid erbjuder obegränsade behandlingsalternativ och ultimat kontroll. Ett helt nytt koncept inom hudföryngring och ärrborttagning.

1570nm
En kraftfull icke-ablativ laser som skapar en kontrollerad skada med hjälp av värme som stimulerar förnyelsen av dermis utan att skada epidermis.

CO2 Laser
En laser med hög precision som kan utföra fokuserade och fraktionella laserbehandlingar.

IMPACT
En patenterad teknologi med ultraljud som skapar ett akustiskt tryck i huden vilket gör att hudvård enklare kan slussas ner i hudens mikro-kanaler som skapats med fraktionell CO2 laser.

Alma Hybrid

Detta medföljer vid köp

  • Startpaket
  • Utbildning
  • Marknadsföring

Behandlingar

Hudföryngring Laser Behandling Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning