Nordisk leverantör sedan 2005

Reverso från Indiba

Reverso deep fractional RF

Optimal hudföryngring

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Reverso från Indiba är en smart, smidig och mycket effektiv fraktionell RF som behandlar huden på ansikte och kropp.

Reverso fraktionell RF är en hudföryngrande och skulpterande utrustning som effektivt minskar ålderstecken och hudtillstånd, bland annat:

 • Hudåtstramning.
 • Minskning av fina linjer.
 • Framhäver ansiktets konturer.
 • Minskar pigment.
 • Minskar ärr och hudbristningar.

Hur fungerar Reverso?

Reverso genererar radiofrekvent elektrisk ström som överförs till huden genom små nålar. När den elektromagnetiska energin tränger in i huden omvandlas den till värme vilket skapar en kontrollerad skada i huden. Det som sker mer i detalj är följande:

 • Vävnadsablation: Utvald vävnad förstörs genom förångning hela vägen längs nålarna in i huden. Läkningen efter denna process resulterar i att huden stramas åt.
 • Koagulering av protein: Läkningsprocessen efter inflammationen påskyndar bildandet av nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra som alla tre har hudföryngrande egenskaper.

En läkningsprocess efter Reverso är kortare jämfört med andra utrustningarna med samma teknologi.

Överlägsen teknologi

Snabb: Reverso avger radiofrekvens varje sekund och behandlar med hjälp av tippen cirka 2 cm2 per puls. Kombinationen av en stor behandlingstip och korta pulsintervaller ger en effektiv behandling.

Kraftfull: Genererar upp till 10 W per nål. Den höga styrkan skapar en mycket kraftfull (men kontrollerad) skada i huden. En snabbare och kraftfullare behandling är även säkrare.

Penetrationsdjup: Reverso har en tip med väldigt vassa nålar (VSP) med en vinkel på 15° som penetrerar dermis på olika djup upp till 1 mm.

Reverso Deep Fractional RF är en typ av estetisk behandling som kombinerar radiofrekvensteknik (RF) med fraktionerad ytbehandlingsteknik för att hantera olika hudproblem. RF-teknik används ofta i medicinska och kosmetiska procedurer för att stimulera kollagenproduktionen och strama upp huden genom applicering av kontrollerad värme.

Fractional resurfacing är en teknik som endast behandlar en bråkdel av hudens yta åt gången, vilket skapar mikroskopiska sår i målområdena. Detta utlöser kroppens naturliga läkningssvar och uppmuntrar tillväxten av nya, friskare hudceller och kollagenfibrer. Kombinationen av RF-teknik och fraktionerad ytförnyelse i Reverso Deep Fractional RF syftar till att ge förbättrade resultat för hudföryngring och uppstramning.

Fördelarna med Reverso Deep Fractional RF-behandling kan inkludera:

 1. Hudföryngring: Behandlingen kan hjälpa till att förbättra hudens struktur och ton, minska uppkomsten av fina linjer, rynkor och andra tecken på åldrande.
 2. Tightening: Den kontrollerade värmen från RF-tekniken kan stimulera produktionen av kollagen och elastin, vilket leder till fastare och stramare hud.
 3. Acneärr: Behandlingen kan också vara effektiv för att minska uppkomsten av akneärr genom att främja tillväxten av ny hudvävnad.
 4. Hyperpigmentering: Reverso Deep Fractional RF kan hjälpa till att hantera områden med hyperpigmentering eller ojämn hudton.
 5. Minimerad driftstopp: Fractional-tekniker resulterar vanligtvis i mindre driftstopp jämfört med helt ablativa behandlingar, eftersom de lämnar frisk hud intakt mellan de behandlade områdena.
 6. Anpassningsbar: Behandlingen kan skräddarsys för att hantera specifika hudproblem och områden i ansiktet eller kroppen.

Det är viktigt att notera att individuella resultat kan variera, och flera behandlingstillfällen kan behövas för att uppnå önskat resultat. Som med alla medicinska eller estetiska ingrepp, rekommenderas det att konsultera med en kvalificerad och erfaren läkare innan du genomgår Reverso Deep Fractional RF eller någon annan kosmetisk behandling. De kan utvärdera din huds tillstånd och rekommendera de mest lämpliga alternativen för dina behov.

Behandlingar

Maskin Behandling Radiofrekvens & värme Ansiktsbehandling Hudföryngring Micro-needling Pigment & vårtor Övriga behandlingar

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning