Nordisk leverantör sedan 2005

Soprano Titanium

Soprano Titanium

Begagnad lasermaskin

  • Finansiering
  • Utbildning
  • Garanti & serviceavtal

Nu har vi en begagnad Soprano Titanium i lager. Soprano Titanium är en hårborttagningslaser som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Handenheten har hela 4 cm2 spotsize och ett superavancerat kylsystem som gör behandlingen mycket snabbare och effektivare för att ta bort hår permanent.

Kontakta oss via telefon för mer information och pris.

Detta medföljer vid köp

  • Marknadsföringsmaterial
  • Startpaket med förbrukningsmaterial
  • Utbildning

Behandlingar

Permanent hårborttagning Begagnat Laser Behandling Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning