Nordisk leverantör sedan 2005

Astomed Klinikutrustning Primelase HR Alexandrilaser Diodlaser

Primelase – Diodlaser – Begagnad

Beg Inbytesmaskin till reducerat pris.

 • Finansiering
 • Utbildning
 • Garanti & serviceavtal

Ni får svar direkt via e-post

Vi är exklusiva distributörer av Primelase Diodlaser – Alexandritlaser för hårborttagning av oönskat hår.

Astomed Klinikutrustning erbjuder nu en begagnad/demo Primelase HR som har två separata handenhter varav Alexandrilaser och diodlaser.

 • Primelase är marknadens mest kraftfulla diodlaser.
 • Enheten är en 4800W- stark lasermaskin tillverkad i Europa.
 • Den kan levereras med tre olika våglängder (755nm, 810nm och 1060nm).
 • Vi har även en applikator som kombinerar 3 våglängder (810nm, 940nm + 1060nm) för att permanent och säkert avlägsna alla slags hår på alla hudtyper.
 • Primelase kraftfulla kylsystem gör behandlingen i stort sett smärtfri.

I Sverige levererar vi som standard Primelase med 2 handenheter: 

 • en Alexandritlaser
 • en Diodlaser

Detta är optimalt för den svenska marknaden med människor från många olika kulturer med många olika hud- och hårtyper. Vi anser att Primelase är en av världens bästa lasermaskiner när det kommer till hårborttagning av oönskat hår med Diodlaser och Alexandritlaser.

USP

Tack vare USP-teknologin (ultrakort puls) kan maskinen leverera mycket korta pulser med högt energiflöde som är perfekt för kvarvarande hår under senare behandlingssessionerna. Som standard levereras maskinen med 2 olika handenheter: 810 nm samt 755 nm  (Alexandritlaser ) – en perfekt kombination för säker och effektiv hårborttagning.

Hårborttagning av oönskat hår

Diodlaser behandlar alla hudtyper – Året runt

Inga restriktioner – nu kan du behandla ljus, brun, mörk eller solbrun hud. Med Diodlasern kan du behandla människor med alla hudfärger året runt. Detta är hårborttagning när den är som bäst. Även med Alexandritlaser.

755nm:

Alexandritlaser rekommenderas för att behandla ljus hud (fototyp I-III) med tunt hår. Indikeras för att ta bort resterande hår från de senaste sessionerna. Dess höga kraft gör den till den mest kraftfulla lasern på marknaden med sin våglängd. Upp till 3600W.

810nm:

Diodlaser rekommenderas för behandling av alla hudtyper, särskilt patienter med kraftig hårväxt med grova hår. Den höga kraften (upp till 4800W) och USP-tekniken levererar utmärkta och snabba resultat och skapar en unik kombination på marknaden.  

1060nm:

iIndikeras för behandling av mörk hud (III-IV, V och VI). Dess arbetsläge är uteslutande utformat för denna våglängd och innebär en unik kombination som ger maximal säkerhet för behandlingen med bästa resultat. Upp till 4000W.

810nm, 940nm + 1060nm: perfekt balans för att behandla mörka hudfärger (fototyper III-IV a VI) med absorptionseffektiviteten hos 810nm våglängden och säkerheten hos 1060nm våglängden. Utmärkt för att nå alla hårdjup och mörka hudtyper.

4800 watt
Snabb diodlaser för hårborttagning ger bättre resultat

Med hög styrka (4800w) kan man leverera ultrakorta pulser för att ta bort hår mer effektivt. Denna maskin är 500% mer effektiv än dom vanligast förekommande diodlasers som bara har 1000 w

Diodlaser och alexandritlaser i samma maskin
Diodlaser för Professionell hårborttagning

Vilken laser ska du välja – Är du osäker?

På vilken sorts laser som är bäst för din verksamhet / kunder, se då vår korta filmserie om vilka olika lasers som finns för hårborttagning.

Utbildning för dig och din personal

 • Utbildning ingår alltid vid köp av maskin
 • Ni får ett startpaket
 • Diplom och legitimation efter avslutad utbildning
 • Digitalmarknadsföring
 • Support
 • Service verkstad

Cocoon medical är ett spanskt företag med huvudkontor i Barcelona. Företagets mål är att erbjuda bästa teknik och innovation inom fältet för estetisk medicin, utveckling av medicinsk och estetisk utrustning. Vi strävar efter att tillgodose behoven hos de mest krävande kunderna. Den kontinuerliga ansträngningen hos varje anställd på Cocoon Medical har gjort att vi uppnått den goda globala positioneringen av företaget. Vi har mer än 25 distributörer både nationellt och internationellt, som vi betror med uppdraget att hitta önskemål och krav från varje marknad och därigenom kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för våra kunder. Cocoon Medical har sin egen FoU-avdelning vid sitt huvudkontor, liksom sin egen produktionsanläggning i området Mataró (Katalonien). Cocoon Medical har den högsta nationella & internationella kvalitetscertifieringen som erbjuder den bästa servicen till sektorn.  www.cocoonmedical.com

Primelase HR

Primelase Alla hudtyper

Mycket viktigt!

Varför är det enklare att ta bort hår med en kraftfull diodlaser till skillnad från diodlaser som har en effekt under 1000 watt? De flesta diodlasers som finns på marknaden har en effekt mellan 300–1200 watt. Primelase diodlaser har så mycket som 4800 watt och det hela handlar om egenskapen Pulse Duration. Med högre watt kan man avge en mycket kortare puls med samma kraft som en lång puls, vilket innebär att behandlingen blir säkrare och går mycket snabbare.

Illustrationen nedan visar skillnaden i Puls Duration mellan en laser som har 600–1200 w och Primelase i läget 2000 w: skillnaden är 30 millisekunder vilket är väldigt mycket.

Puls Duration tid är mycket viktigt att ta hänsyn till vid hårborttagning.

 

 

 

 

Ladda ned teknisk information här på Datablad PDF:                             Primelase – datablad              

Detta medföljer vid köp

 • Utbildning med certifikat
 • Förbrukningsmaterial
 • Konsultationsmaterial
 • Marknadsföring

Behandlingar

Behandling Begagnat Permanent hårborttagning Laser Maskin

Viktigt

Det finns flera aktörer  som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Astomed Klinikutrustning Sverige AB (18 år gammalt). Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du gör affärer med. Googla företaget ifråga är alltid en bra start, för du bör försäkra dig om att företaget finnas kvar om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, Astomed finns med kontor och showroom i Sverige – Norge och Finland, nordens ledande leverantör.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är det högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.

Begär offert

Fyll i dina uppgifter så får du en offert direkt till din e-post.

Boka telefonmöte

Är du intresserad av att starta egen klinik eller allmänt nyfiken på hur processen går till?

Liknande utrustning