Clear Light IPL - Utbildning IPL - Laser

Kraftfull IPL till rätt Pris med IPL utbildning

Behandlingar

  • Hårborttagning
  • Hudföryngring
  • Ytliga blodkärl

Beskrivning

Clear light IPL maskin med ny teknik med insticksfilter som möjliggör  behandling av hår – pigment – kärl – melasma – acne. Vid köp ingår IPL utbildning

Denna IPL maskin  är utvecklad och förfinad från den äldre IPL tekniken och är en av marknadens snabbaste och mest utvecklade IPL system för permanent hårborttagning, naturligtvis ingår IPL utbildning.  En kraftfull utrustning med extremt bra kylsystem som möjliggör i stort sett smärtfria behandlingar, ta bort hår med hög säkerhet.

Här arbetar man bara med en handenhet till skillnad från äldre system där man måste ha olika handenheter för olika behandlingar vilket gör att driftskostnaden blir betydligt högre än med Clear Light.

En stor fördel med Clear Light IPL att att den så kallade ”spot sizen” är ordenligt stor, hela 15 x 40 mm vilket innebär att du kan behandla större ytor på kortare tid och utföra effektiv permanent hårborttagning.

Kvalificerad utbildning ingår vid köp/eller hyra av Clear Light, Vi har utbildat hundratals läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter sedan 2005. Kolla in våra IPL utbildningar här . Vi utbildar både enskilt och i grupp.

Filmer

  • Cler light IPL maskin

Teknik

Fördelar ClearLight IPL maskin

Avancerad puls teknologi singel, dubbel, trippel pulser samt mkt snabb "toning" puls
Ökad säkerhet genom stabilt kylsystem automatisk kontroll av kylan för säker behandling
Stor spot size 15 x 40 mm gör att behandlingarna går fort
En handenhet för alla behandlingar Varierande IPL behandlingar utföres genom att enkelt byta filter i handenheten, totalt 5 olika filter finns.
Tillbehör och förbrukningsmaterial beställes enkelt på Astomed Shop

Clear Light IPL - Utbildning IPL - Laser

Kraftfull IPL till rätt Pris med IPL utbildning

Behandlingar

  • Hårborttagning
  • Hudföryngring
  • Ytliga blodkärl

Begär offert på Clear Light IPL

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Genom att skicka ansökan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Viktigt

Det finns många aktörer på marknaden som aktivt kopierar oss samt använder ordet Klinikutrustning på alla möjliga sätt. Det finns bara ett företag som heter Klinikutrustning Sverige AB. Vi förstår att det kan vara förvirrande för dig som kund och att det är svårt att veta vem som är vem. Därför kommer vi att successivt använda vårt nya varumärke AstoMed. Det är viktigt att du INNAN köpet kontrollerar vem du handlar av. Gör en kreditupplysning – Googla på företaget ifråga så att du kan vara säker på att företaget kommer att finnas kvar även om några år när din utrustning behöver service eller kräver eventuella reparationer. När du gör affärer med oss kan du alltid känna dig trygg, tag gärna en kreditupplysning på oss.

Kreditbetyget AAA som vi haft sedan 2018 är den högsta rating som ett aktiebolag kan få. Den visar att företaget är stabilt och klarar tuffa tider utan större problem, för er del som kunder innebär det också att ni kan känna er extra trygga vid affärer med oss.